Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Door kantoorontruimingen geen papier op straat

“Vertrouwelijk papier of vertrouwelijke data op straat gevonden.” Hoe vaak lezen we dat niet in de krant. Onlangs nog gebeurde het in Almelo. Tijdens een verhuizing van de gemeente naar een nieuw pand. Een journalist vond diverse vertrouwelijke stukken In een prullenbak van het oude stadhuis. Het ging om documenten als niet-openbare verslagen van collegevergaderingen die tijdens de verhuizing op de een of andere manier in de prullenbak terecht waren gekomen.

Ontruimingsservice
Bij verhuizingen komt vaak veel tijdsdruk en rompslomp kijken en gebeuren om die reden dit soort ongelukkige voorvallen. Daarom is het raadzaam om na een verhuizing het pand nog te laten ontruimen.

De Graaf Security heeft zich gespecialiseerd in de zogenoemde ontruimingsservice. Alle papieren die zijn achtergebleven behandelen en vernietigen wij op een vertrouwelijke manier. Eventuele vertrouwelijke archief- of datamaterialen die wij tegenkomen tijdens een kantoorontruiming voeren wij veilig af in afgesloten securitytrucks. Deze zijn gegarandeerd binnen 24 uur vernietigd volgens de strengste veiligheidsnormen met bijbehorende certificeringen (waaronder die van CA+ en de NAID). Op deze manier loopt u geen enkel risico dat vertrouwelijke informatie op straat terecht komt.

securitytruck_1

Afvoer van diverse soorten afval
Naast veilige afvoer en vernietiging van archief- of datamaterialen verzorgen wij de afvoer van alle materialen die u niet langer wenst te gebruiken. Denk hierbij aan meubilair, planten, telefoons, computers, bedrading, wanden en lampen. Ook vrijgekomen promotiemateriaal of spullen die te herleiden zijn kunnen we indien gewenst vernietigen. Al materialen verwerken wij als afval en geven wij waar mogelijk een tweede leven.

Meer informatie over kantoorontruimingen
Wilt u meer weten over onze professionele ontruimingsservice? Lees dan verder onder Kantoorontruimingen.

Bronartikelen Almelo
Ontruiming oude stadhuis Almelo versneld na vondst vertrouwelijke stukken en
Ook privacygevoelige informatie in oude stadhuis Almelo.