Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Prijs ‘jaar lang gratis toiletpapier’ uitgereikt

Begin dit jaar stond duurzaamheidsinitiatief Paper for Paper met een mooie stand op de Horecava. Tijdens deze vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, heeft Paper for Paper een actie gehouden waarbij een jaar lang gratis toiletpapier voor thuis gewonnen kon worden. De gelukkige winnaar van deze actie is Frank Ploth. Hij bezocht de Horecava in de hoedanigheid van hotel Manager van het 4-sterren hotel Auberge de Kieviet in Wassenaar. Inmiddels is de prijs uitgereikt aan de enthousiaste winnaar! Wij danken iedereen die heeft meegedaan aan deze actie.

Wat is Paper for Paper?
Paper for Paper is een duurzaam recycleproces waarbij uw kantoorpapier als grondstof wordt gebruikt voor nieuw hygiënepapier. Dit hoogstaande gerecyclede hygiënepapier kunt u via Paper for Paper eenvoudig weer inkopen. Hiermee neemt u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid en kiest u voor een betere toekomst voor mens en milieu!
Paper for Paper in 60 seconden

Interesse?
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Paper for Paper? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 0299-463650 of info@paperforpaper.nl.