Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Persoonlijke klantpagina beschikbaar

Met duurzaamheid in gedachte hebben wij voor onze klanten een portal ontwikkeld waarbij wij toegang verlenen tot een persoonlijke internetpagina. Deze pagina toont de ledigingen die hebben plaatsgevonden en de gewichten van de afgevoerde materialen. Wanneer materialen zijn vernietigd kan men tevens de eigen vernietigingscertificaten inzien, downloaden en indien nodig afdrukken. Op deze manier heeft men als De Graaf klant een duidelijk overzicht van de uitgevoerde dienstverlening en zijn de papieren bonnen die momenteel bij onze klanten worden achtergelaten overbodig geworden. Uiteraard komt dit ten goede aan het milieu!

Inloggegevens aanvragen
Bent u klant van De Graaf en wilt u toegang tot uw persoonlijke pagina? U kunt de benodigde inloggegevens eenvoudig aanvragen via onze website.

Uitbreiding portal
Wij zijn momenteel druk bezig met het uitbreiden van de mogelijkheden voor de persoonlijke klantpagina, zodat men in de toekomst allerlei zaken kan regelen via de portal. Bijvoorbeeld het bekijken van facturen en doorgeven van ledigingen. Uiteraard laten wij het op onze website en in onze nieuwsbrief weten wanneer u hier gebruik van kunt maken.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze website of via telefoonnummer 0299-463650.