Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Paper for Paper start inzamelactie op Dag van de Duurzaamheid

770x300Op vrijdag 9 oktober organiseert Urgenda voor de zevende keer de Dag van de Duurzaamheid. Een dag waarop door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Ook ons Paper for Paper doet mee. Want met het duurzame en circulaire karakter van Paper for Paper kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het sparen van het milieu.

Startsein voor de Paper for Paper papierinzamelactie
De Dag van de Duurzaamheid is het startsein voor de Paper for Paper papierinzamelactie. Van 9 oktober tot en met 31 oktober kunnen bedrijven kennis maken met Paper for Paper door hun oud papier in te laten zamelen. Paper for Paper zorgt dan voor een bomenrapportage en een bomendonatie.

Een bomenrapportage en een bomendonatie
Een Paper for Paper Bomenrapportage vermeldt alle milieubesparingen van het ingezamelde oud papier. Die rapportage kunnen bedrijven op hun website zetten of op een andere manier tentoonstellen. Bovendien laat Paper for Paper voor iedere 1000 kilo ingezameld papier een boom aanplanten in de duurzaam beheerde bossen van het Nationaal Bossenfonds. En het oud papier krijgt natuurlijk weer een nieuwe bestemming. Want dat zet Paper for Paper om in nieuwe papierproducten die weer teruggaan naar bedrijven.

Meedoen aan dit duurzame initiatief?
Wilt u meedoen met uw bedrijf aan dit duurzame initiatief? Dan kunt u bij ons tussen 9 en 31 oktober een offerte eenmalige incidentele archiefvernietiging aanvragen.  Wij van De Graaf Security zijn namelijk naast Tork en Papyrus initiatiefnemer van Paper for Paper. Vermeld daarbij ‘Paper for Paper papierinzamelactie’. Na akkoord op de offerte maken wij een afspraak om het papier op te halen. In november sturen wij dan uw bomenrapportage en maken wij bekend hoeveel bomen wij dankzij uw oud papier aan het Nationaal Bossenfonds konden doneren.

Oud papier over?
Kan uw bedrijf wel een opruiminbeurt gebruiken of heeft uw bedrijf oud papier over en wilt u ook een bijdrage leveren aan het milieu? Neem dan contact op en laat uw oud papier eenmalig inzamelen!