Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Paper for Paper komt met hoogwaardig, gerecycled kantoorpapier

Gerecycled kantoorpapier dat niet grijzig, maar helderwit en niet van nieuw te onderscheiden is? Het bestaat sinds kort!

 

 

 

 

 

Paper for Paper biedt nu naast duurzaam hygiënepapier ook de mogelijkheid om kantoorpapier af te nemen dat vanuit oud papier is gerecycled tot hoogwaardig nieuw kantoorpapier. Dit kantoorpapier komt van Papyrus en draagt de naam BalancePure.

Milieuvriendelijk én helderwit
BalancePure is verkrijgbaar in 80 g/m2 en in een lezer-vriendelijke witheid van 150 CIE. Het milieuvriendelijke papier is vervaardigd uit 100% gerecyclede, FSC-gecertificeerde vezels. Naast het specifieke kantoorpapier, biedt Papyrus ook enveloppen en grootformaat in bijpassende tint.

Paper for Paper in het kort
Paper for Paper is het duurzame recycleproces waarbij uw oude papier grondstof wordt voor nieuw papier. Paper for Paper zamelt uw oude papier in, verwerkt het tot nieuw papier en levert dit aan u terug. Initiatiefnemer is De Graaf Security, samenwerkingspartners zijn Tork en Papyrus. Tork is wereldleider op het gebied van hygiëneproducten en Papyrus is marktleider in Europa op het gebied van CO2-neutrale productie.

Ook duurzaam ondernemen?
Meer lezen over Paper for Paper en ook deel uitmaken  van deze groene community? Ga naar de website www.paperforpaper.nl.