Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Onhygiënische toiletruimte ergernis op het werk

Vier op de vijf werknemers vinden een schone toiletruimte mede als visitekaartje van het bedrijf dienen. Het is voor zowel de bezoekers van een bedrijf als de werknemers belangrijk dat een toiletruimte hygiënisch en fris is. Toch blijkt dat meer dan de helft van de werknemers een toiletbezoek uitstelt omdat de toiletten op werk te vies zijn en onfris ruiken.

Onderzoek Tork
Dit concludeert hygiëne-aanbieder Tork uit onderzoek van Panelwizard naar de waardering van toiletgelegenheden op het werk. De grootste ergernissen van de ondervraagden zijn vieze toiletten, onfris ruikende toiletruimtes, ontbrekend toiletpapier, het niet kunnen drogen van de handen en ontbrekende handzeep.

Oplossing: Paper for Paper
Paper for Paper biedt uitkomst. De gehele toiletruimte wordt ingericht met stijlvolle, zuinige Tork dispensers voor onder andere handdoekjes, toiletpapier, zeep en luchtverfrissers. Een hygiënische oplossing die in combinatie met de  A-kwaliteit vullingen zorgt voor minder verbruik, minder afval en daarmee ook maximale duurzaamheid tegen lagere kosten. Meer informatie over Paper for Paper? Neem dan contact op via de website of via telefoonnummer 0299-463650.

Bron: Onderzoek Tork