Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Nieuwe website voor Paper for Paper

De website van Paper for Paper heeft een nieuw jasje sinds  woensdag 18 maart. Zowel het uiterlijk als de inhoud zijn ‘groener’. De website blijft net als de vorige bereikbaar via www.paperforpaper.nl.


Groene sferen
Paper for Paper is een groen initiatief, want met Paper for Paper belandt papier niet op de afvalhoop. Papier wordt gerecycled en komt terug in de vorm van nieuwe papierproducten met een hoge kwaliteit. Het milieu wordt daarmee gespaard. Met Paper for Paper streven wij naar een mooie groene wereld. En die groene wereld is op de nieuwe website weergegeven, zowel qua  beeld als inhoud.

Groene wetenswaardigheden
De leden van Paper for Paper werken mee aan het sparen van het milieu. Dat maakt hen duurzame ondernemers. Paper for Paper voorziet de leden in allerlei communicatiemateriaal zodat deze organisaties en bedrijven hun duurzaamheidsboodschap kunnen uitdragen.

Kennisplatform
Een onderdeel daarvan is het duurzaamheidsplatform op de nieuwe website. Op de duurzaam nieuws pagina zullen regelmatig wetenswaardigheden verschijnen die te maken hebben met Paper for Paper, recycling, duurzaamheid en het milieu.

Social media
Met de nieuwe  website zijn ook de social media van Paper for Paper in het leven geroepen. Volg je het nieuws liever via die kanalen, link, like of volg ons dan.