Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Nieuw e-book over kracht en eenvoud van informatiebeheer met ECM

ECM, oftewel Enterprise Content Management, we kunnen niet meer zonder. Bedrijfsinformatie neemt alsmaar toe in volume en diversiteit. Dit maakt dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien en op zoek moeten naar gebruiksvriendelijke oplossingen voor de toegang tot, het verwerken van, en het beheren van bedrijfsdocumenten en data.

Enterprise Content Management (ECM-)systemen maken beheer van bedrijfsinformatiebronnen gemakkelijk en geven geautoriseerde gebruikers intuïtieve, snelle toegang tot die informatie. Dit verbetert werkstromen en bedrijfsprocessen met alle bijkomende positieve gevolgen.

Om goed te begrijpen wat ECM inhoudt, hoe u het kunt inzetten om vooruitgang te boeken bij projectmanagement en bij  het automatiseren van werkprocessen binnen uw bedrijf, en hoe u ervoor kunt zorgen dat werknemers ECM accepteren en zelfs waarderen, is het e-book ECM: Krachtiger, Eenvoudiger verschenen.

E-book ECM:Enterprise Content Management, krachtiger, eenvoudiger

Download hier het e-book ECM: Krachtiger, Eenvoudiger.

Meer informatie
Heeft u na het lezen van het e-book nog vragen en vraagt u zich af of Enterprise Content Management iets voor uw bedrijf kan zijn?  Neem dan contact op.