Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

ManpowerGroup: betrouwbare archiefopslag met korte lijnen

Bedrijven laten vaak hun archief extern opslaan. Meestal om duurdere vierkante meters in kantoorruimte te besparen. Soms gaat het om vele meters. Zoals in het geval van ManpowerGroup die maar liefst 1370 meter archief bij De Graaf Security heeft staan. Aan het woord is Saskia Boesjes, Manager Real Estate bij ManpowerGroup.

Hoe zijn jullie bij De Graaf terecht gekomen?
“Ik was met de archiefopslag van De Graaf Security bekend vanuit Experis, een onderdeel dat later opging in ManpowerGroup. Met deze overgang hebben we het hele archief van ManpowerGroup overgebracht naar De Graaf Security. Dat was op 1 maart 2010, nu ruim vijf jaar geleden. Ik heb indertijd het contract geregeld en ben degene die vaak het archief laat brengen en halen door De Graaf Security.”

Waarom hebben jullie voor archiefopslag gekozen?
“ManpowerGroup heeft de vestigingen kleiner gemaakt waardoor er voor archief geen ruimte meer was. Die opslag moest vooral veilig zijn op het gebied van brandbestrijding en klimaatbeheersing.”

Zou je de archiefopslag van De Graaf Security aanbevelen?
“Ja, de lijnen zijn heel kort en de dienstverlening is betrouwbaar. In mijn werk moet ik snel kunnen schakelen en dat lukt goed met Jeroen van Til van De Graaf Security. Als ik bel heb ik binnen een paar uur een dossier. En ik hoef er niet bij te zijn als hij het archief weghaalt op een vestiging. De sleutel van het pand kan ik naar hem opsturen en dan komt het in orde.”

Archiefopslag misschien ook iets voor uw kantoor?
Lees verder
of bespreek de mogelijkheden.