Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Extra gebouw archiefopslag door stijgende vraag

De Graaf Security start binnenkort met de bouw van een extra gebouw voor archiefopslag. Door de stijgende vraag naar archiefopslag is ruimtetekort ontstaan. Met het nieuwe gebouw komt er ongeveer 30 kilometer extra ruimte voor archief bij.

Externe archiefopslag als simpele oplossing
Vierkante meters huren in de binnenstad is duur. Zonde om die dure vierkante meters te gebruiken voor dossiers van jaren terug. Veel bedrijven hebben om die reden de weg gevonden naar externe archiefopslag. Zij zijn vaak verbaasd over de lage kosten hiervan.

Strenge veiligheidsnormen
Die opslag moet natuurlijk aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, zoals bescherming tegen brand, vocht en diefstal. Dossiers moeten bovendien op korte termijn opvraagbaar zijn. En ook dan is veiligheid belangrijk, want het is niet de bedoeling dat vertrouwelijke dossiers tijdens het transport op straat belanden.

Nieuwe gebouw archiefopslag

De nieuwe archiefopslag van De Graaf Security zal net als de oude aan al deze eisen voldoen. De bouw is in handen van Finish Building en start zodra de bouwvergunning van de gemeente binnen is. Het gebouw wordt 12 meter hoog, gaat een oppervlak van 1750 vierkante meter beslaan en ruimte bieden aan ongeveer 30 kilometer archief. Naar verwachting zal  de nieuwe archiefopslag in het eerste kwartaal van 2016 in gebruik genomen worden.

Finish Building
Het in Purmerend gevestigde Finish Building is een onderdeel van de Finish Profiles Group, een constructiebedrijf dat wereldwijd allerlei bouwwerkzaamheden verricht, zelfs voor de dochter van de koning van Saoedi Arabië. Een leuk en informatief artikel over de Finish Profiles Group verscheen in het blad Regio Zaken van Purmerend, Waterland en omstreken van mei onder de titel Finish Profiles Group bloeit weer op alle fronten.

Artikel Finish Group jpeg

Tevreden klanten
Een grote afnemer van de archiefdiensten van De Graaf Security is de ManpowerGroup. ManpowerGroup maakt sinds 2010 gebruik van deze dienst en heeft 1370 kilometer archief bij De Graaf Security staan. Onlangs namen wij een interview met hen af.

Meer informatie?
Heeft u interesse voor externe archiefopslag maar wilt u eerst meer informatie?
Lees dan dit interview met ManpowerGroup als referentie
Vind meer informatie via de website van De Graaf Security
Of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.