Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Oude administratie veilig vernietigen

Bedrijven zijn wettelijk verplicht hun administratie 7 jaar te bewaren. Deze wettelijke bewaartermijn geldt voor de basisgegevens van de administratie zoals het grootboek, de debiteuren- en crediteurenadministratie, de voorraadadministratie, de in- en verkoopadministratie en de loonadministratie. Administratie ouder dan 7 jaar wordt niet meer opgevraagd door de belastingdienst, daarom kunt u ervoor kiezen om bovengenoemde administratie van 2006 en de jaren ervoor veilig te laten vernietigen.

Vernietigen van oude administratie
Wanneer u uw administratie, waarvan de bewaartermijn is verstreken, wilt vernietigen kunt u contact opnemen met De Graaf Security. Wij kunnen ook uw overige oude archieven of zelfs uw dagelijkse papierstromen bij u ophalen en vernietigen. Wilt u gegevens op datadragers zoals harde schijven vernietigen? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen de informatie wissen of de gehele schijf vernietigen.

Opslaan van uw administratie
Heeft u geen ruimte om uw administratie of overige archieven op te slaan? Sla dan uw documenten extern op in de professionele archiefopslag van De Graaf Security. Zo heeft u geen omkijken naar uw archief, maar wanneer u een deel nodig heeft leveren wij het bij u aan. Wij brengen het naar uw locatie of kunnen het inscannen en naar u e-mailen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0299-463650 of via de website.

Bron bewaartermijn: Belastingdienst