Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Directie De Graaf bezoekt NAID conferentie

De directie van De Graaf Security was in maart vijf dagen in Orlando, Amerika voor de jaarlijkse conferentie van de NAID. De NAID is de wereldwijde brancheorganisatie voor archief- en datavernietiging. De Graaf Security is lid van deze brancheorganisatie. Naast De Graaf Security waren ruim 900 bedrijven uit de hele wereld op de conferentie aanwezig.

Dagelijks woonden Peter en Frans sessies bij over uiteenlopende onderwerpen waaronder ‘Veiligheid en beveiliging van containers’ en ‘Gerecycled kantoorpapier over de wereld’. Daarnaast waren er zogeheten Keynote sessies. Daarin vertelde de marketing directeur van Harley Davidson het succcesverhaal van het mondiaal bekende motormerk. Het hoofd van de brandweer van New York deed een indrukwekkend relaas over zijn belevenissen tijdens de terreuraanslagen op de Twin Towers.

Tussen de sessies door bezochten de directeuren een beurs waarop diverse toeleveranciers hun diensten en producten toonden. Zo passeerden de nieuwste mobiele shreddertrucks de revue, die steeds meer kilogrammen papier per uur kunnen verwerken.