Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

De Graaf Security verwerft dealerschap CoSign van ARX

De FBI, Coca Cola en de gemeente Amsterdam werken er al langer mee: Cosign, van ARX. Dé digitale handtekening oplossing voor in rechte afdwingbare elektronische documenten.

Het zal u niet ontgaan, steeds meer juridisch belangrijke documenten vinden hun weg via e-mail en document-managementsystemen. Hierdoor worden digitale handtekening oplossingen voor in rechte afdwingbare elektronische documenten steeds belangrijker.

Platform
De oplossing die De Graaf Security biedt heet CoSign, geleverd door ARX. De COSign oplossing geeft organisaties een digitaal handtekeningenplatform dat voldoet aan Nederlandse én buitenlandse wetgeving en overweg kan met vele documentformaten die bekende document management oplossingen ondersteunt.

Papierloos kantoor
Digitale handtekeningen helpen organisaties bij de overstap naar een volledig papierloos kantoor. Dit door het volledig elimineren van de noodzaak om documenten af te drukken voor ondertekening. Digitale handtekeningen stellen de organisatie in staat om trage en dure op papier gebaseerde goedkeuringsprocessen te vervangen door snelle, goedkope en volledig digitale goedkeuringsprocessen.

In Nederland werken onder andere de Gemeente Amsterdam en het Hoge Gerechtshof met COSign. Ook de FBI, Coca Cola en de Italiaanse senaat werken er mee.

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe dienst van De Graaf Security dan kunt u contact met ons opnemen via info@degraafsecurity.nl of 0299-463650 en vragen naar onze CoSign consultant Frans van den Berge.