Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

De Graaf partner Docspro wint award

In San Diego zijn de Kofax Transform awards uitgereikt. Docspro en Tata Steel hebben een award gewonnen in de categorie ‘Best Process Integration’. Een deskundige vakjury heeft de winnaars gekozen uit duizenden wereldwijde organisaties. Alleen de bedrijven met de meest unieke, innovatieve en succesvolste Kofax installaties hebben een award in ontvangst mogen nemen.

Factuurverwerking
Docspro en Tata Steel hebben de award gewonnen omdat ze gezamenlijk een factuurverwerkings-oplossing hebben gecreëerd. Op jaarbasis ontvangt Tata Steel zo’n 250.000 facturen. Deze worden met Kofax scansoftware gedigitaliseerd en direct doorgezet naar het financiële systeem. Door het automatisch verwerken van facturen wordt er efficiënter gewerkt en worden enorme financiële besparingen behaald. Ook de facturen die per e-mail binnenkomen worden doorgezet naar het automatische financiële systeem middels de Docspro E-mail Importer.

Oplossingen voor uw bedrijf
Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van automatische processen binnen het bedrijf. De Graaf Security heeft Docspro als partner voor het implementeren van document management en digitale postkamer oplossingen. Wilt u ook graag processen binnen uw bedrijf automatiseren? U kunt hierbij denken aan het verwerken van facturen of uw dagelijkse poststroom. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over de oplossing die het beste bij uw bedrijf past en u het gehele proces uit handen nemen!

Bron: Document wereld en De Graaf Security B.V.