Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

De Graaf opnieuw genomineerd voor NHN Business Awards

De Graaf Groep in Purmerend is opnieuw genomineerd voor de finale van de Noord-Holland-Noord Business Awards. Op 22 oktober 2015 wordt het winnende bedrijf bekend gemaakt in Chateau Marquette te Heemskerk. Vorig jaar behaalde  De Graaf Groep de tweede plaats.
Stemt u dit jaar ook weer op ons?

Marquette

Alle afvalsoorten hergebruiken
De Graaf Groep is een familiebedrijf met ruim 60 medewerkers. Duurzaam afvalbeheer staat centraal. Al het afval krijgt zover mogelijk een tweede leven.

De hele cirkel rond met papier
Het duurzame label Paper for Paper is daar een voorbeeld van. Als papier niet meer bruikbaar is, zorgt De Graaf voor de inzameling en verwerking daarvan en voor de teruglevering van nieuwe papierproducten.

P4P papierproducten

Is het belangrijk papier dat nog niet mag worden vernietigd, dan slaat De Graaf dat papier op in een veilige archiefopslag. Door de toegenomen vraag bouwt De Graaf Groep momenteel aan een extra archiefopslag.

DSC_0905 (Medium)

Ook voor duurzaam? Stem vóór 14 oktober!
Zo zijn er tal van afvalstromen waar De Graaf raad mee weet, zodat dit afval niet langer het milieu belast. Staat bij u duurzaamheid ook centraal? Stem dan voor De Graaf Groep op de website van de Noord-Holland-Noord Business Awards. Dat kan tot 14 oktober.

De verkiezingen bijwonen in Chateau Marquette
U kunt ook zelf aanwezig zijn bij de verkiezingen op 22 oktober. De avond is in Venetiaanse galasfeer en gaat vergezeld met een exquise diner in het prachtige kasteel Marquette te Heemskerk. Meer informatie vindt u op bovengenoemde website.