Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

De Graaf Groep wint VOWA-prijs

De Graaf Groep is door de VOWA uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2012 in de regio Waterland. Eerder al werd het Purmerendse bedrijf door de PRO uitgeroepen tot ondernemer van het jaar in Purmerend. Met twee belangrijke ondernemerstitels op zak mag De Graaf Groep dan ook spreken van een succesvol 2012.

3500 bedrijven
De VOWA (Vereniging Ondernemend Waterland) behartigt de sociaaleconomische belangen van het bedrijfsleven in de regio Waterland en lauwert ieder jaar een onderneming die zich het meest heeft onderscheiden. Dat is nog geen sinecure, gezien de circa 3500 bedrijven die actief zijn in de regio. Deze bieden plaats aan ruim 50.000 arbeidsplaatsen. De omzet in de regio is naar schatting 5 miljard euro. Leden van de VOWA zijn de regionale ondernemersverenigingen van Beemster, Waterland, Edam-Volendam, Zeevang en Purmerend.

Overkoepelende prijs
Vijf bedrijven dongen mee om de VOWA-onderscheiding. De Graaf Groep nam het op tegen assurantie- en makelaarskantoor Nemass De Boer (met vestigingen in Volendam en Purmerend), Wijnimport J. Bart (Beemster), Theetuin Overleek (Gemeente Waterland) en Fred Kooij Auto’s (Zeevang). Deze werden eerder al uitgeroepen tot ondernemer van het jaar in hun eigen regio en mochten om die reden meedingen om de overkoepelende VOWA-prijs. Die is dus voor De Graaf Groep, en dat is iets waar het bedrijf trots op is.