Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Kantoorontruiming

Ieder bedrijf houdt op z’n tijd een kantoorontruiming of –opruiming. Iets waar u maar beter serieus mee om kunt gaan. Van alle kwijtgeraakte vertrouwelijke documenten raakt 70 procent verloren tijdens dit soort activiteiten. Daarom heeft De Graaf Security zich gespecialiseerd in de zogenoemde ontruimingsservice. Eventuele vertrouwelijke archief- of datamaterialen die wij tegenkomen tijdens uw kantoorontruiming voeren wij veilig af in afgesloten securitytrucks. Deze zijn gegarandeerd binnen 24 uur vernietigd. Op deze manier loopt u geen enkel risico.

Afvoer van diverse soorten afval

Wanneer u De Graaf Security inzet bij opruimingen of ontruimingen, verzorgen wij de afvoer van alle materialen die u niet langer wenst te gebruiken. Bijvoorbeeld vanwege een (interne) verhuizing of fusie. Onze medewerkers voeren alle achtergebleven materialen af om deze te verwerken als afval. Denk hierbij aan meubilair, planten, telefoons, computers, bedrading, wanden en lampen. We recyclen de afvalstromen uiteraard maximaal.

Uw voordelen op een rij:

  • Geen zorgen over uw op- of ontruiming;
  • Al uw materialen in veilige handen;
  • U loopt geen risico op verlies van vertrouwelijke materialen;
  • Het vernietigingsproces van uw materialen is compleet te bewaken;
  • U voldoet aan de wettelijke verplichtingen en kunt dit bewijzen middels een vernietigingsverklaring;
  • U bent maatschappelijk verantwoord bezig door al uw afvalstromen maximaal te laten hergebruiken of te recyclen.

Hergebruik of internetveiling

Voor herbruikbaar meubilair ontvangt u een vergoeding. Het meubilair krijgt een tweede leven in Suriname. Ook is het mogelijk om de vrijkomende materialen via een internetveiling te verkopen. Dit geldt ook voor IT-apparatuur met een ouderdom tot 4 jaar. Nadat wij de harde schijven veilig gewiped hebben, kunnen wij deze voor u verkopen. De opbrengst is uiteraard voor u.

Extra handen

Soms heeft u een groot project zoals een interne verhuizing of een grote archiefopruiming. Hierbij kunt u wellicht behoefte hebben aan extra hulp, bijvoorbeeld bij het ruimen of inpakken. Dit werk kunnen wij u geheel uit handen nemen. Groot voordeel voor u is dat onze securitymedewerkers dagelijks gewend zijn om adequaat om te gaan met vertrouwelijke archief- en datamaterialen.

Offerte aanvragen Contact opnemen