Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Voldoet uw documentscanner nog aan de eisen van de bedrijfsprocessen?

De ontwikkelingen van documentscanners staat niet stil. De scanners worden steeds sneller, compacter en energiezuiniger en ze scannen in steeds hogere kwaliteit.

Maar niet alleen de scanners veranderen, ook de ontwikkelingen in uw bedrijfsprocessen staan niet stil. Voldoet uw documentscanner nog wel aan de eisen die de huidige en toekomstige processen van uw organisatie vragen?

De ontwikkelingen en verbeteringen van de documentscanner kan er toe bijdragen dat de rol van uw scanner in het bedrijfsproces veranderd.

Compacte scanners

Scanners worden steeds kleiner, maar daardoor niet minder goed. De kwaliteit en de snelheid van het scanner blijft onveranderd, maar uw scanner vindt eenvoudiger een plekje binnen uw bedrijf.

Hogere kwaliteit scanners

Tegenwoordig moet alles sneller en beter. Nieuwe scanners scannen in een hogere resolutie met dezelfde snelheid. Voldeed eerder een scanner met een resolutie van 200 dpi, tegenwoordig in 300 dpi de nieuwe standaard. Nieuwe scanners kunnen deze hoger gestelde eis aan zonder verlies van snelheid.

Energiezuinig scannen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het nieuwe ondernemen en ook de scanners gaan mee in deze ontwikkeling. Aan al onze scanners is het Energy Star label toegekend. Dit houdt in dat het de meest zuinige en energiebesparende scanners zijn.

Netwerkscanners

Netwerkscanners zijn zeer geschikt voor ad-hoc scan-, digitaliserings- en e-mailopdrachten. De netwerkscanners funcioneren zelfstandig zonder aansturing van een personal computer.

Scantechnieken

Men vraagt steeds meer van scanners. Ze moeten dubbelzijdig kunnen scannen, kleuren herkennen en nietjes detecteren. Al deze functies vergemakkelijken het leven van de scanoperator.

Wilt u alle inkomende documenten direct na binnenkomst digitaliseren en onderbrengen in één document management systeem? Bekijk dan onze oplossing voor de digitale postkamer.

Contact opnemen