Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Document management: zelf documenten digitaliseren

Document management van De Graaf Security zorgt voor het automatiseren en optimaliseren van uw bedrijf. Wij bieden diensten aan waardoor u de automatisering van uw bedrijf zelf in de hand heeft. Door document management verkrijgt u de controle op de processen en bespaart u bovenal op de kosten.

Het digitaliseren van documenten

Papierwerk kan in een document gestuurd bedrijfsproces aardig oplopen. Het digitaliseren van uw papieren documenten draagt bij aan aanzienlijke kostenbesparing. U kunt nu zelf eenvoudig uw papieren documenten scannen. Wij adviseren u in een juiste scanoplossing die het beste bij uw bedrijfsproces past.

Documenten beheren

De documentenstroom binnen uw bedrijf blijft alsmaar groeien, maar de manier waarop we er mee omgaan verandert niet. Sla al uw informatie centraal op volgens een structuur die bij uw organisatie past. Dankzij digitaal documentbeheer heeft u te allen tijde inzicht in uw belangrijke documenten op elke gewenste locatie. Wij helpen u graag een passende document management oplossing te vinden voor uw organisatie. Krijg grip op de groeiende stroom documenten met onze document management oplossingen met het wereldwijd bekende programma M-files.

Documenten of archieven digitaliseren

U kunt bij De Graaf Security uw documenten en complete archieven digitaliseren.

Contact opnemen