Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

MVO digitaliseren

Het onderwerp zorgplicht heeft in onze maatschappij een belangrijke positie verworven. Ook De Graaf Security neemt graag zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij maken gebruik van personeel via sociale werkvoorzieningsschappen. Mensen die hier gebruik van maken hebben vaak moeite om op reguliere wijze een passende baan te vinden. Wij zetten deze mensen juist graag in bij het vele routinematige werk dat onze dienstverlening digitaliseren met zich meebrengt.

Routinematige werkzaamheden

Het betreft hier met name voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van nietjes en het scanklaar maken van documenten. Ook werkzaamheden achteraf, zoals het opruimen van de ingescande documentatie in mappen of dozen, laten wij graag uitvoeren door deze werknemers.

Ervaren kwaliteitscontroleurs

Het digitaliseren zelf gebeurt vervolgens onder leiding van onze gespecialiseerde kwaliteitscontroleurs, die de ingescande documenten stuk voor stuk beoordelen. Zo is de kwaliteit van het werk gewaarborgd. Door deze efficiƫnte wijze van werken bieden wij hoge kwaliteit tegen lage kosten. Daar profiteert u weer van. Al met al gaat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en een succesvolle bedrijfsvoering dus prima samen!