Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Containers

De Graaf Security heeft een uitgebreid assortiment aan containers. Deze zijn per container afsluitbaar met een unieke sleutel. Er zijn kunststof en aluminium containers in diverse maten verkrijgbaar. Van een klein exemplaar dat onder een bureau past tot een grote vierwielcontainer. De aluminium variant is brandveilig en bovendien nog beter beveiligd.

Veiligheid voor alles

De containers zijn zonder hulp van grof gereedschap niet te openen door onbevoegden. De smalle vulgleuven zorgen ervoor dat er niet naar materiaal kan worden gehengeld. Afgesloten containers in het pand bieden u niet alleen externe veiligheid, maar zorgen er ook voor dat intern niet langer ongewenst in materiaal kan worden gesnuffeld.

Vaste en incidentele dienstverlening

Komen er op permanente basis datadragers ter vernietiging bij u vrij? Dan kunnen wij aan de hand van de verwachte hoeveelheid een benodigd aantal en soort containers plaatsen. Deze ledigen wij in frequentie of op afroep. Heeft u slechts incidenteel datadragers ter vernietiging? Dan kunnen wij tijdelijk containers bij u plaatsen, die wij op verzoek komen ledigen of weer ophalen. Hiervoor hebben wij ook afgesloten afzetcontainers (10 m3 t/m 40 m3) ter beschikking.

Extra hulp

Ook mogelijk is dat u de containers direct vult terwijl de chauffeur even op u wacht. Deze kan indien gewenst uiteraard ook meehelpen met vullen. Tot slot kunnen wij u ook aanbieden het gehele traject van het vullen van de containers op ons te nemen en hiervoor medewerkers ter beschikking te stellen.

Offerte aanvragen Contact opnemen