Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Uw papier en documenten vernietigen

Het proces van papier en documenten vernietigen verloopt bij De Graaf Security volgens de strengste veiligheidseisen. Wij beschikken over het CA+ certificaat en het NAID AAA certificaat. De hoogst haalbare certificaten van de nationale en internationale branchevereniging voor archiefvernietiging. Vernietiging voldoet standaard aan de in de CA+ certificering vermelde DIN-norm 66399 klasse P-3 en is bij individuele afspraken ook gecertificeerd mogelijk t/m klasse P-5. Na vernietiging is materiaalconstructie onmogelijk.

Na inzameling

Ingezameld papier vernietigen wij dezelfde dag nog. Maximale tijd tussen inzameling en vernietigen bedraagt 24 uur. Onze vernietigingslocaties beschikken over een sluis waardoor de vrachtwagens binnenrijden. Zo komt opgehaald papier nooit in direct contact met de buitenlucht en houden we onbevoegden buiten. De vernietigingsruimte is uitsluitend toegankelijk voor bevoegde medewerkers.

Stap voor stap papier vernietigen

Een medewerker tekent voor ontvangst van het te vernietigen papier. Vervolgens wordt het papier automatisch ontdaan van eventueel aanwezige metalen (ordners, ringbanden) om brandrisico door vonken te minimaliseren. Onze krachtige vernietigingsmachines versnipperen het papier tot postzegelformaat. Na vernietiging persen wij de restanten in papierbalen van ongeveer 700 kilogram. Deze worden geheel ingezet om nieuw papier van te maken.

Zo veilig als mogelijk

De vernietigingslocaties zijn voorzien van gesloten cameracircuit. Niet alleen voor de algehele veiligheid, maar ook zodat de opdrachtgever het hele proces van ontvangst en vernietiging nauwgezet kan volgen. Na het proces van vernietiging ontdoen onze medewerkers de vrachtwagens van binnen en buiten van eventueel achtergebleven papierresten. Pas als de auto geheel papiervrij is, mag deze de sluis weer verlaten.

Garantiecertificaat

Na vernietiging ondertekent de medewerker die het archief vernietigd heeft het garantiecertificaat. De opdrachtgever ontvangt voor ieder laadadres een certificaat. Het certificaat draagt hetzelfde unieke ordernummer als het bewijs van afgifte. Hierdoor wordt de administratieve cirkel afgesloten: het ophalen van de te vernietigen bescheiden en de discrete vernietiging ervan is honderd procent gegarandeerd.

Offerte aanvragen Contact opnemen