Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Archiefvernietiging

De Graaf Security is dé specialist op het gebied van archiefvernietiging. Door heel Nederland verzorgen wij de vernietiging van vertrouwelijke papierstromen. Uw incidenteel vrijkomend archief én uw permanent vrijkomend archief. Wij passen onze dienstverlening graag op uw wensen aan. Of het nu een multinational of een eenmanszaak betreft, wij hebben de oplossing voor archiefvernietiging.

Incidenteel archief vernietigen

Met incidenteel archief bedoelen wij (grote) papierhoeveelheden die slechts incidenteel vrijkomen. Bijvoorbeeld bij een kantoorontruiming. Uiteraard wilt u het incidenteel vrijkomende archief en ander papier op de veiligste wijze laten afvoeren en vernietigen. De Graaf Security adviseert u hierbij graag. Onze flexibele planning en uitgebreide wagenpark maken het ons mogelijk om onze dienstverlening vervolgens op korte termijn uit te voeren.

Permanent archief vernietigen

Ook uw permanent vrijkomend archief kunt u met een gerust hart aan De Graaf Security overlaten. Wij plaatsen naar behoefte een aantal containers op uw locatie. Deze worden in een vaste frequentie geledigd om op onze eigen locatie te vernietigen. Aantal containers en ledigingsfrequentie zijn afhankelijk van de hoeveelheid papier die binnen uw bedrijf vrijkomt. En natuurlijk van uw wensen.

Archief vernietigen volgens de regels

Uiteraard vernietigen wij uw archief volgens de strengste veiligheidseisen. Wij beschikken over het CA+ certificaat en het NAID AAA certificaat. Dit zijn exclusieve en strenge certificeringsregelingen van respectievelijk de nationale en internationale branchevereniging voor archiefvernietiging. U kunt er dus vanuit gaan dat wij uw archief volgens de strengste veiligheidseisen vernietigen.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button direct online een offerte aan. U ontvangt de offerte binnen een dag in uw mailbox.

Offerte aanvragen Contact opnemen