Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Archiefdiensten voor Balieplus-leden

Speciaal voor Balieplus-leden bieden wij de volgende diensten  met 20% korting aan:

Archiefopslag

Externe archiefopslag en toch altijd uw archief binnen handbereik? Dat kan bij De Graaf Security. Al jarenlang zijn wij specialist in onder meer het beheren en beveiligen van archieven zoals strafdossiers en andere vertrouwelijke informatie. Of uw archief nu een meter of een kilometer lang is, u kunt altijd rekenen op onze vakkundige dienstverlening waarbij uw waardevolle materiaal continu streng bewaakt wordt. Dat noemen wij Full Service Archiefbeheer. Naast uw eigen archief is ook het archief van uw klanten bij ons in goede handen. Wanneer u faillissementen behandelt heeft u ook te maken met de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar voor archiefdelen. U kunt dit statisch archief uiteraard ook met een gerust hart in onze beveiligde archiefopslag opslaan.

Online documentbeheer

U kunt uw dossiers beheren waar en wanneer u maar wilt met onze service Online Documentbeheer. U logt eenvoudig in via een goed beveiligde webpagina op internet. Van achter uw beeldscherm kunt u met zogenoemde ‘winkelwagenfuncties’ uw dossiers beheren. Zo kunt u met één druk op de knop dossiers laten scannen (scanning on demand), dozen laten ophalen of afleveren en archiefitems reserveren of bestellen. Ook kunt u ingescande dossiers direct bekijken.

Backlog scanning

Backlog scanning houdt in dat een grote hoeveelheid papiermateriaal in één traject wordt ingescand. Denk hierbij aan dossiers die voor langere tijd bewaard moeten blijven of dossiers waarin u nog regelmatig iets moet terugzoeken. Met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie is dat in digitale bestanden veel eenvoudiger dan het doorzoeken van uw fysieke dossiers. Heeft u toch het fysieke dossier nodig uit de archiefopslag? Wij kunnen bij spoed het gewenste dossier binnen vier uur bezorgen.

Archiefvernietiging

Als de bewaartermijn van uw dossiers is verstreken krijgt u van ons een melding. U kunt er dan voor kiezen om de dossiers langer op te slaan, te digitaliseren of gratis door ons te laten vernietigen op onze beveiligde vernietigingslocatie.

We komen graag bij u langs voor een inventarisatie zodat wij u een offerte op maat kunnen aanleveren. Klik op onderstaande button om een contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen