Aanmelden nieuwsbrief

Het formulier wordt geladen...

Archief- en datavernietiging

De Graaf Security – een pleidooi voor vertrouwelijkheid

U bent advocaat en wilt zeker zijn dat uw vertrouwelijke dossiers en die van uw cliënten niet op straat belanden. Dan doet u er verstandig aan De Graaf Security in de arm te nemen. Wij zijn dé specialist in archiefdiensten, bieden landelijke dekking en zijn een gecertificeerde partij die uw documenten gecontroleerd en streng beveiligd vernietigt.

Wettelijke verplichting
Of u nu werkt bij een klein of groot advocatenkantoor, het is van groot belang dat u zaken doet met een gecertificeerde partij. Onzorgvuldige omgang met vertrouwelijke gegevens brengt namelijk grote risico’s met zich mee. In de media verschijnen talloze voorbeelden van de gevolgen hiervan, zoals creditcardfraude, identiteitsfraude en het openbaar maken van gevoelige bedrijfsinformatie. Om dit tegen te gaan gelden er wettelijke verplichtingen op het melden van openbaar geraakte persoonsgegevens en voor het vernietigen van uw vertrouwelijke documenten. Gecontroleerde en streng beveiligde vernietiging is geen luxe maar pure noodzaak.

Veiligheidseisen
De Graaf Security verzorgt door heel Nederland incidentele archief- en dataopruimingen alsmede de inzameling en vernietiging van dagelijkse vertrouwelijke stromen. Bij ons bent u zeker dat het gehele traject van inzameling, transport en vernietiging aan de hoogste eisen voldoet. Wij maken gebruik van afgesloten inzamelmiddelen, streng beveiligde vrachtwagens en beschikken over een even streng beveiligde vernietigingslocatie. Ten slotte zijn de medewerkers die met uw dossiers in aanraking komen allen gescreend.

Luxe inzamelmiddelen
Tot slot zijn wij ons ervan bewust dat uw kantoor een zekere uitstraling geniet. En dat een plastic rolcontainer wellicht niet geheel bij uw interieur past. Daarom kunt u als klant van De Graaf Security kiezen voor luxe aluminium inzamelmiddelen. Ze zijn er in diverse formaten, inclusief een variant die perfect onder uw bureau past. Zo houdt u het makkelijk, veilig en chique.

De Graaf Security, uw raadsman als het om vertrouwelijk gaat.

Offerte aanvragen